Week van de mondhygiënist 2022

Tijdens de week van de mondhygiënist (14-20 maart 2022), dankt het Vlaams Instituut Mondgezondheid (partnerorganisatie van de Vlaamse overheid) de mondhygiënisten overheen heel Vlaanderen voor de samenwerking in het timmeren aan de weg van de preventieve mondgezondheid. Dit doen we via een boodschap aan de mondhygiënisten, ingestuurd naar de BBM (Belgische Beroepsvereniging Mondhygiënisten). Je kan het filmpje via deze link bekijken op de facebookpagina van de BBM.

“We slaan heel graag de handen in elkaar voor de versterking van de preventieve mondzorg in Vlaanderen en Brussel, tot slot willen we jullie volmondig feliciteren met jullie week van de mondhygiënist en een warme dank u wel voor jullie inzet en enthousiasme om de mondhygiëne en preventieve mondzorg van de bevolking te helpen bevorderen samen met tandarts en andere zorgdragers. We wensen jullie de wind in de zeilen! Tot horens! “

Ben jij mondhygiënist en heb je interesse om aan de slag te gaan met kwetsbare doelgroepen? Ken jij ‘de Mondzorglijn’?

Lees er alles over in Brief week van de mondhygiënist 2022 waarin we de lopende initiatieven toelichten en openstaande vacatures voor mondhygiënisten belichten.

Nieuwsbrief Gezonde Mond
Ik ken ‘de mondzorglijn’ en wil verder op de hoogte blijven van o.a. de projecten, nieuwe materialen en openstaande vacatures. Schrijf je hier in voor de Gezonde Mond-nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn en Facebook !