Campagnebeeld 'Gezond begint in je mond' - Ouderen

Campagnebeeld 'Gezond begint in je mond' - Ouderen

Het Vlaams Instituut Mondgezondheid lanceert het campagnebeeld ‘Gezond begint in je mond’ om de mondgezondheid bij kwetsbare ouderen onder zoveel mogelijk ouderen, mantelzorgers en hun zorgverleners te verspreiden om zo de weg naar de wetenschappelijk onderbouwde materialen voor hen te vergemakkelijken.

Wat kan jij doen?

Deze sensibiliseringscampagne roept elke partner (Logo, zelfstandige zorgverlener, beroepsvereniging, lokaal bestuur,…) op om dit beeld via de gekende kanalen te delen met het netwerk. Via onderstaande links kun je het campagnebeeld downloaden, zo beschik je over een digitale versie. Er is ook een mogelijkheid om dit campagnebeeld in de vorm van een affiche in de organisatie of de privépraktijk op te hangen. De affiche (A3, staand formaat) is gratis beschikbaar op aanvraag via de Logo’s, zolang de voorraad toelaat. Surf naar www.vlaamse-logos.be en kies het Logo in jouw buurt.

Mini-inspiratie gids campagnebeeld 'gezond begint in je mond'

Via onderstaande link vind je de mini-gids voor onze netwerkpartners terug. De mini-gids dient ter inspiratie hoe het beeld kan verspreid worden. Je kan naast het delen van het beeld, ook een boodschap over mondgezondheid bij kwetsbare ouderen meesturen. De mini-gids omvat een aantal lange en korte kant-en-klare tekstjes, wist-je-datjes en andere voorbeeldteksten die jullie kunnen gebruiken op jullie website, sociale media en andere off/online kanalen.

Campagnebeeld 'Gezond begint in je mond' - Ouderen

Heb je een vraag? Bekijk zeker onze veelgestelde vragen. Of neem contact op.

Veelgestelde vragen
Contacteer ons

Op deze
pagina