Buitengewoon onderwijs

Om kinderen uit het buitengewoon onderwijs te sensibiliseren is er ‘Leren over onze tanden met Flos en Bros’. Dat is een kant-en-klaar educatief lessenpakket vol opdrachten rond mondgezondheid.

Buitengewoon onderwijs

Kant-en-klaar lessenpakket voor het buitengewoon onderwijs

Hoe verloopt een bezoekje aan de tandarts? Hoe vaak moet je poetsen? Mag ik nog snoepen? Het zijn allemaal vragen waar kinderen in het buitengewoon onderwijs niet altijd een pasklaar antwoord op hebben. Het lessenpakket voor het buitengewoon onderwijs geeft heldere antwoorden, tips en tricks. Kinderen uit het buitengewoon onderwijs kunnen allerlei opdrachten uitvoeren, waardoor ze de leerstof beter begrijpen.

Opbouw educatief materiaal

Het lessenpakket is opgedeeld in 7 thema’s. Deze thema’s kunnen praktisch in elk type buitengewoon onderwijs behandeld worden. Vooral kinderen van het basisaanbod en kinderen in type 7 kunnen hiermee aan de slag. Maar ook voor andere types van het buitengewoon onderwijs is dit educatief materiaal een meerwaarde. Bovendien vind je per thema de lesdoelen en de oplossingen van de opdrachten.

Laat je verrassen door ons leerrijk materiaal dat je hieronder gratis kan downloaden en meteen kan gebruiken. Uiteraard kan je ook steeds de lespakketten voor het kleuteronderwijs en de lespakketten voor het lager onderwijs gebruiken.

Buitengewoon onderwijs

Heb je een vraag? Bekijk zeker onze veelgestelde vragen. Of neem contact op.

Veelgestelde vragen
Contacteer ons

Op deze
pagina